En okuleret haverose fra DanRoses, er et kraftigt produkt som har stor impulsværdi i butikken. Vores roser er yderst sunde og hårdføre typer, og vi har i mere end 30 år arbejdet målrettet med roser til denne type produktion. Vi selektere de sorter der er kompakte, vinterhårdfører og sunde. Samtidig har alle roserne mange knopper, er remonterende og som blomster helt indtil den første frost i efteråret og tilmed kan de overvintre i det skandinaviske klima.

Med roser fra DanRoses får man den kendte impulsværdi fra de almindelige stiklingsformerede miniroser - samtidigt med hårdførheden, sundheden og skønheden fra de almindelige haveroser. Dette er et unikt produkt som ingen anden producent kan tilbyde.

Vores unikke spagnums blanding, er en fin dyrkningsjord, tilsat afspændingsmiddel der gør vand lettere optageligt. Samtidig er der tilsat en Osmocote langtidsvirkende gødning som dækker rosens behov sommeren over, hvis den bliver stående i den flotte deco-potte.

I butikkerne kan vi med enten en hulbakke med vandingsmulighed - gøre det let og enkelt at passe roserne. Vi estimere at roserne skal have vand i butikkerne ca. hver anden til tredje dag, afhængig af vejret.

Med en okuleret haverose fra DanRoses får forbrugeren et sundt, hårdført og enkelt produkt at passe. Rosen skal blot have vand - resten har vi sørget for. Med vores emballeringsmuligheder har vi desuden gjort det nemt for forbrugeren at håndtere vort produkt under køb, og med vores Decopotte i antracit-grå behøves der ingen krukke eller potteskjuler – perfekt til den moderne forbrugere, som ønsker den romantiske stemning fra haveroser - ganske enkelt og simpelt.